Gamlegrendåsen Terasse 2

Pågående:
Backe Prosjekt AS, gjennom utbyggingsselskapet Gamlegrendåsen Terrasse AS, har inngått avtale med Backe Vestfold Telemark AS om bygging av neste byggetrinn på Gamlegrendåsen Terrasse i Kongsberg. Byggetrinnet vil bestå av 28 leiligheter med flott utsikt over Kongsberg og en P-kjeller som skal tilknyttes byggetrinn 1.


Henriks Hus

Pågående:
Henriks Hus blir to lave blokker på tre etasjer, med garasjekjeller og heis til leilighetsplan. Det blir totalt 21 leiligheter i dette flotte bygget med sentral beliggenhet og en P-Kjeller på anslagsvis 700 kvadratmeter inkl. boder. 

Gaustatoppen SJÅ

Pågående:
Mellom Gaustatoppen og skibakken finner du Gaustatoppen SJÅ. Her er det gangavstand til alt, og du har et fantastisk skue til det som blir omtalt som Norges vakreste fjell, Gaustatoppen. Du kan spenne skiene på deg rett utenfor døra og skli inn i slalombakken, eller du kan ta på deg langrennsski og nyte nypreparerte skispor innover vakkert fjellandskap. 

Her er det for salg 19 vestvendte hytter og 24 flotte leiligheter med spektakulær utsikt. Det nye området har selvsagt fått navnet Gaustatoppen SJÅ.

Rortunet

Avsluttet: 

Byggeprosjektet Rortunet på Slemmestad utenfor Oslo hadde oppstart våren 2019. Det opprinnelige kjøpesenteret på 8.000 kvm er revet og skal erstattes med nytt kjøpesenter på 18.500 kvm, parkering på 24.000 kvm og 13.000 kvm boligareal på taket. Prosjektet skal etter planen ferdigstilles i februar 2022.

Gråterudveien Næringspark 

Avsluttet:
Totalt vil kontorbygget by på ca. 6 200 m2 topp moderne kontorlokaler fordelt på to sammenkoplede bygningskropper, med underliggende garasjeanlegg under den ene delen.

Gamlegrendåsen Terasse

Avsluttet:
Første salgstrinn er "Felt B2", Hus A og B, som ble lagt ut for salg høsten 2018. Dette trinnet består av 36 leiligheter i varierende størrelser fra 54 til 169 m2 BRA.